Kia aroha mai, kare ano au kia kitea he huarahi ki te whakarereke i te hunga whakarongo matawhenua i nga miihini rapu MSN. Mena ka whakapau kaha a MSN ki a raatau taputapu rangatira tukutuku, ka taea noa e raatau he wharangi hei whakahaere i tenei - penei i a Google. Kia aroha mai, ko te kore o nga taputapu kaiwhakawhanake he iti noa nga whiringa mo te whakariterite i te pae o taku kiritaki kei a ia nga arai o te rohe dot com me te manaaki i waho o te whenua i whaaia.
I roto i te ao tino pai, ka whakamahi ahau i te toronga rohe .co.uk, engari Hokona Ratonga SMS Nui Hokona Ratonga SMS Nuiki te mahi tahi koe me nga kiritaki, ka mohio koe he rohe, ahakoa he aha te mea nui. He rite ano ki a koe, he whakaaro ranei koe mo te pakaru ki nga hua o te UK a Bing? R Na: raaboo Hōngongoi 1, 2009 8 min panui Te whakapai ake i a Joomla 1.5 mo nga miihini rapu Hoahoa Ko tenei urunga YouMoz i tukuna e tetahi o nga mema o te hapori.
o te kaituhi no ratou katoa (kaore i te ahua o te mate rotu) me te kore pea e whakaata i nga whakaaro o Moz. Ko etahi o nga panui i konei kua korero mo Joomla me ona mea ka taea - engari kaore i tino whakahuahia mo Joomla 1.5 - no reira i whakaaro ahau ka whai waahi ahau ki taku wheako. Ko nga mea tino nui me mahi koe me Joomla ko enei e whai ake nei: Kia tika to tauira! He maha nga wa ka titiro koe ki nga waahi Joomla, ka kite koe i nga hapa o te tuhi tuhi, i nga tauira ranei kaore i te uru tika ki nga korero katoa.
Ko nga whakaaro
-