He koho maikaʻi paha ia e hoʻohana i kāu mau hoʻolaha mau no kāu mau hoʻolaha hoʻomaha. Ma kēia mau hoʻolaha ua loaʻa iā ʻoe kahi pāʻani maikaʻi loa me kāu pūʻulu i manaʻo ʻia, ka hoʻolālā koho a me ka hana. Inā ʻoe e hana i kahi hoʻolaha hou no ka hoʻolaha ʻana no ka manawa pōkole, e emi paha ka hana. He hoʻolaha hou ia, no laila pono ʻoe e hele i ke kaʻe aʻo e hoʻomaikaʻi i ka hoʻolaha. A ʻaʻole loaʻa iā ʻoe kēlā manawa mai kou makemake e hoʻohana pono i nā lā hoʻomaha.
Inā e pane ana ʻoe i nā lā hoʻomaha me nā hoʻolaha mau, e hoʻololi liʻiliʻi i kāu hoʻolaha i kēia manawa. ʻOi loa inā hoʻohana ʻoe i nā hoʻolālā bidding automated. Hoʻololi wale i ka memo o kāu hoʻolaha a me nā ʻaoʻao pae āu e hoʻohana ai. Pono kāu mau huaʻōlelo a me nā pūʻulu i manaʻo ʻia e hoʻokō i ka hoʻihoʻi nui loa.
Heluhelu pū hoʻi: Kalena Hook-up 2023: ʻIkepili Helu Telegram Active kumuhana a me nā lā hoʻomaha no kāu hoʻolālā ʻike
Ma Google Ads hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka manawa helu i lalo i kāu mau hoʻolaha. E noʻonoʻo i '2 mau lā a me 1 hola o nā makana Kalikimaka kū hoʻokahi'.
Hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kāu mau hoʻolaha i loaʻa iā ʻoe kahi leka kūikawā i nā manawa a me nā lā like ʻole. He mea pono kēia inā makemake ʻoe e pane i ka holo ʻana i ka Pōʻalima ʻeleʻele, Cyber Monday, Kalikimaka, New Year's Eve a me nā lā ponoʻī.
E hana i nā tweaks liʻiliʻi i kāu mau ʻaoʻao pae (e laʻa, kau i kahi hae a kau i nā loulou kūloko i ka paukū mua). E kau pū i nā hana i kāu ʻaoʻao pae ʻāina ākea i hoʻonani ʻia no nā lā hoʻomaha ma kāu ʻaoʻao pae.
3. Ke hana hou nei ʻoe? E hui pū!
Ke ʻike ʻoe i nā huahana a i ʻole nā lawelawe āu e makemake ai e hoʻolaha i ka wā hoʻomaha, ʻoi aku ka naʻauao o ka hana ʻana i nā pūʻulu i hoʻopaʻa ʻia remarketing ma mua. ʻAe kēia iā ʻoe e hōʻiliʻili i nā malihini i ʻike i kahi huahana a lawelawe paha, akā ʻaʻole i hoʻololi. ʻO kāu hoʻolaha ʻana i ka wā hoʻomaha hiki ke hoʻoikaika wale i kēia poʻe e hana i kēlā kūʻai.