a kaore i te awhina. I homai e ia he haerenga matawhānui o 'Bing' ma te whakamahi i etahi rapunga e pa ana ki nga waiata, nga huihuinga, nga haerenga… I tino miharo ahau. Katoa, ko te ahua kua tino aro a Microsoft ki te wheako kaiwhakamahi me Bing. Ko etahi o nga tino hokonga a Bing e ai ki nga korero a Dr Pell ko: tapahia ki raro te maha o nga paataki a nga kaiwhakamahi te toharite # o nga wharangi e hiahiatia ana kia tutuki ai tetahi mahi i runga i te SE te roa o te wa ki te whakatutuki angitu (he 2.
75 meneti i Google me te 2.6 me Bing). I te haurua o te whakaatu Arataki Motuhake ranga ka tiimata ahau ki te whakaaro kei te hokona tetahi mea engari kaua e hoatu he maarama ki tetahi kaupapa. He kupu matua tenei mo te 'rapu kupu' e ai ki te kaupapa? I whakaaro ahau. I te 11:02, kei te haere tonu te korero Bing: nga ahuatanga hou, rongorau taonga, hokinga moni… uuumm.., kei te titiro whakamua ki te korero matua e whai ake nei hei te 12.
30. kupu matua 2 na Russell E. Perry I korero a Russell E. Perry mo 123people.com he miihini rapu poutū mo nga tangata. Kare au i rongo i mua, me kii ano he taputapu pai tenei ki te kimi i nga korero a te tangata i runga ipurangi. Ko te kaupapa ture matua hei tohu ko te kore e tangohia e te taputapu nga raraunga a te tangata engari ko nga paetukutuku kei roto i enei raraunga, ko te mea, ko te take ka taea e ratou te mahi i roto i te anga ture i roto i te EU, kei reira te tiaki raraunga.
Ko nga kupu 'Rapu' i tenei r
-