Ko nga whakaaro o te kaituhi

Bank data will gives you up to date and fresh database. You will get phone number or whatsapp or telegram data here.
Post Reply
rakibhsan01854

Ko nga whakaaro o te kaituhi

Post by rakibhsan01854 »

ka whakamahi ahau i te toronga rohe .co.uk, engari ki te mahi tahi koe me nga kiritaki, ka mohio koe he rohe, ahakoa he aha te mea nui. He rite ano ki a koe, he whakaaro ranei koe mo te pakaru ki nga hua o te UK a Bing? R Na: raaboo Hōngongoi 1, 2009 8 min panui Te whakapai ake i a Joomla 1.5 mo nga miihini rapu Hoahoa Ko tenei urunga YouMoz i tukuna e tetahi o nga mema o te hapori.

no ratou katoa (kaore i te ahua o Whare Pukapuka Tau Waea te mate rotu) me te kore pea e whakaata i nga whakaaro o Moz. Ko etahi o nga panui i konei kua korero mo Joomla me ona mea ka taea - engari kaore i tino whakahuahia mo Joomla 1.5 - no reira i whakaaro ahau ka whai waahi ahau ki taku wheako. Ko nga mea tino nui me mahi koe me Joomla ko enei e whai ake nei: Kia tika to tauira! He maha nga wa ka titiro koe ki nga waahi Joomla, ka kite koe i nga hapa o te tuhi tuhi, i nga tauira ranei kaore i te uru tika ki nga korero katoa.

He maha nga tauira kore utu e waatea ana, ka ngawari te whakarereke, me te whakarereke i etahi konae whakaahua, kia whiwhi ai koe i te ahua e hiahia ana koe. A ape i te whakamahi noa i nga tauira taunoa ka tae mai me Joomla. Kaore he kino o to papaanga ki te whakamahi, engari he pai ake nga mea kei reira. Ko te utu mo te tauira he whiringa pai na te mea ka whiwhi koe i etahi tautoko nui me nga tohutohu mai i te kaiwhakarato, penei i nga kaupapa takirirangi, yoothemes ranei (e kiia ana ko etahi o nga mea pai rawa atu).
Post Reply