nakties ir žiūrite svetainės statistiką... Atsiprašau, kad aš jums tai pasakysiu, bet niekam tai nerūpi). Mes kalbame apie darbo valandas, kai kiti žmonės žino, kad dirbate). Jei mano matematika teisinga, jūs dirbate už maždaug 31 centą per minutę . Liūdna žinoti, kad sekso telefonu operatoriai uždirba daugiau nei jūs, ar ne? Užregistruotų socialinių tinklų minučių skaičius (SML). Esu tikras, kad šių duomenų nesekate. Na, pradėk. Nesvarbu, ar turite fiksuotą dienos tašką, kai užsiimate socialiniais tinklais, ar pastatote chronometrą prie kompiuterio, sugalvokite, kaip įrašyti laiką, kurį praleidžiate socialiniuose tinklalapiuose.
Tarkime, kad šį mėnesį „Twitter“ praleidote 170 mi B2B el. Pašto sąrašas nučių , todėl gavote tuos 6 potencialius klientus, kuriuos paminėjome SA metrikoje. Gerai, paspauskite lentą: Mokestis už įsigijimą formulė Štai visi rinkodaros doleriai, kuriuos sutaupėte šį mėnesį naudodami „Twitter“, kad gautumėte tuos 6 narius, o ne kitas savo galimybes. Ir kaip labai naudingą premiją, jei dar to nesupratote, galite naudoti šią metriką socialiniam mokesčiui už įsigijimą (sMUK) tiesiogiai palyginti su tMUK – tiesiog imkite antrąją lygties pusę (visus pinigus). praleistas visoms jūsų mažoms „Twitter“ išdaigoms minutėms) ir padalykite jas iš konversijų skaičiaus.
Šiuo atveju „Twitter“ narystė jums kainuoja 8,78 USD, o tai yra gana saldu, palyginti su 30 USD tMUĮ. Patarčiau pažvelgti ir į bendrą IG, ir į sutaupytą sCPA, o apie įspūdingesnę pakalbėti savo viršininkui. Ar formulėje atsižvelgiama į SMM „nematerialųjį turtą“? Psht, kaip aš atrodau, stebukladaris? Taip yra, ponios ir ponai... Rekomenduočiau SMM bendruomenei iš tikrųjų sugalvoti kelias formules, skirtas atakuoti įvairius socialinės žiniasklaidos matmenis, o ne vieną vienintelį stebuklingą skaičių, bandantį pateisinti visą strategiją.
nesigilina į visų „draugų“ ir „pasekėjų“, kurie niekada nepateko į jūsų svetainę, klausimą. Tačiau tikiuosi, kad tai padės, ir tikiuosi, kad toliau paliksite
tai tik viena iš tų formulių ir, be abejo, net
-